Ons aanbod

Uw ideale vakantiehuis

VLAKBIJ WILLINGEN EN WINTERBERG

Wij bieden drie grote, vrijstaande vakantiewoningen aan, allen gelegen in het Sauerland vlakbij Willingen en Winterberg. Onze groepsaccommodaties zijn op basis van zelfverzorging, en geschikt voor groepen tussen de 5 – 18 personen. U vind bij ons prachtige, maar bovenal goedkope vakantiewoningen: wij bieden u het scherpste tarief in de gehele omgeving!

assinghausen-home

ASSINGHAUSEN

Weekend vanaf €895,-

Ons vrijstaand vakantiehuis in rozendorp Assinghausen is geschikt voor groepen tot 18 personen, welke u tegen een zeer goedkoop tarief kunt huren. Er zijn grote algemene ruimten, waaronder een woonkeuken en woonkamer waar iedereen gezellig kan samenkomen. Tegelijkertijd slaapt u allemaal in een eigen tweepersoonskamer! Heerlijk toch?

Vakantiehuis vlakbij Winterberg 12

ELKERINGHAUSEN

Weekend vanaf €895,-

Dit moderne vrijstaande vakantiehuis in Elkeringhausen is geschikt voor groepen tot 14 personen. Prachtig omringd door natuur en een grote tuin. Met 6 slaapkamers in het thema ‘Werelddelen’ hebben we een bijzondere vakantiewoning gecreëerd.

wiemeringhausen-home

WIEMERINGHAUSEN

Weekend vanaf €725,-

Ons vakantiehuis in het pittoreske Wiemeringhausen is geschikt voor familie- en vriendengroepen tot 15 personen. Dit vakantiehuis bevat een grote woonkamer – en keuken, beide met openhaard om het nog gezelliger te maken. Op de bovenverdieping bevindt zich een speelruimte, speciaal voor onze kleine bezoekers.

Uw familie- of vriendenweekend in duitsland

Actief zijn, buiten zijn, gezond leven – dat is in de Duitse regio Sauerland perfect mogelijk! Dit prachtige stukje Duitsland, op amper 350 kilometer van Utrecht af, levert de ideale coulisse om te wandelen, fietsen en voor de wintersport. Zo ver weg, en toch dichtbij! Het Sauerland behoort tot de meest geliefde Duitse bestemmingen; echter zijn hier elk jaar ook veel Nederlanders te vinden die genieten van een zomer-, wintersport of familievakantie. De regio overtuigt haar gasten met een ongerepte natuur, een goed activiteitenaanbod, vriendelijkheid, tradities, smakelijk eten en lekker bier. Speciaal het Hoogsauerland biedt voor families, gezondheidsbewuste- en actieve vakantiegangers een ongelofelijke hoeveelheid aan mogelijkheden. Vanuit onze vrijstaande vakantiewoningen kunt u een scala aan activiteiten ondernemen: u rijdt binnen tien minuten naar de trekpleisters Winterberg en Willingen, en kunt bovendien op loopafstand al diverse wandel- en fietsroutes starten.