• Vragen? Bel (0031) 071 542 7290

Zoekresultaten

VERHUURSERVICE

Verhuur je een tweede woning als vakantiehuis? En zoek je naar extra advertentiemogelijkheden? Wij helpen je graag! De naam zegt het al: wij zijn dé specialist in de online verhuur van grote vakantiehuizen voor groepen tussen de 10 – 20 personen. 

Kort gezegd werkt verhuren via de Specialist zo:

1. INTAKE

Na aanmelding maak je kennis met onze verhuurexperts: wij adviseren je over de optimale prijs en het rendement dat je daarbij mag verwachten. Vervolgens stellen we samen een aantrekkelijke huispresentatie voor de vakantiewoning op.

2. ONLINE PUBLICATIE

Jouw vakantiewoning komt op Groepsverblijvenspecialist.eu en andere zuster- en partnerwebsites te staan, zodat vakantiegangers jouw vakantiehuis weten te vinden.

3. EIGEN OMGEVING

Je krijgt een eigen online omgeving waarin je te alle tijde je huidige profiel, kalender en facturen van boekingen kunt raadplegen.

4. BOEKINGEN

Als een gast jouw vakantiewoning wil boeken, krijg je daar direct bericht van per e-mail. Groepsverblijvenspecialist handelt, afhankelijk van het pakket wat je kiest, eventueel de verdere boeking voor je af of stuurt je de gegevens van de gast door zodat je zelf de reservering kunt vervolmaken.

5. BETALING

Indien je voor Pakket Plus of Premium kiest, betalen wij 30 dagen na reservatie 40% van het totale factuurbedrag uit. De overige 60% ontvang je 30 dagen voor aankomst van gasten. Het factuurbedrag bestaat uit het door jou gekozen huurbedrag en eventuele nevenkosten als energie, bedlinnen etc. Kies je voor pakket Standaard, betalen gasten jou direct en sturen wij jou een aparte provisiefactuur. 

6. AANKOMST

Jij maakt het huis klaar en ontvangt je gasten op de dag van aankomst (of regelt een host ter plaatse).

VERHUREN VIA DE SPECIALIST BETEKENT:

FINANCIËLE ZEKERHEID

 Jouw woning wordt kosteloos op onze websites geplaatst: je betaalt alleen voor boekingen;

 Gegarandeerde betaling 30 dagen na reservatie en 30 dagen voor aankomst van gasten;

 Wij kennen de markt en helpen je om een maximale bezetting te realiseren.

OPTIMALE BEZETTING & BEREIK

Samenwerking met partnerwebsites en reisbureaus

Internationaal bereik, waardoor ook buitenlandse vakantiegangers jouw woning weten te vinden

Off- en online marketingondersteuning

PROFESSIONELE PRESENTATIE

Aantrekkelijke huispresentatie, plus vertaling naar verschillende talen

Professionele foto’s en mogelijkheid tot virtuele tour van je woning

Online gastenboek voor ervaringen van jouw gasten.

Leuk concept!
Ik vind het altijd leuk om met nieuwe concepten samen te werken: daarom ben ik direct met de Groepsverblijvenspecialist in zee gegaan. Wat een goede keus! Snelle service, ik krijg goede boekingen aangeleverd en ik vind vooral het principe 'no cure no pay' erg fijn.
Hans, bezit een woning in Sauerland.
VOLLE KALENDER
Wij werken met plezier samen met de Groepsverblijvenspecialist. We hebben er onlangs een woning bijgekocht in het Duitse Sauerland voor de verhuur en laten alles regelen door de Groepsverblijvenspecialist. Super fijn: gegarandeerde betaling, goede service & een lekker volle agenda!
Christoff, bezit een woning vlakbij Niedersfeld & Winterberg

PAKKETTEN

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende verhuurpakketten: Standaard, Plus en Premium. De pakketten staan hieronder gespecificeerd. Verhuren via Groepsverblijvenspecialist betekent dat alles met zorg en aandacht wordt geregeld. Wij werken op basis van no cure no pay: ontvang je via ons geen boeking, kost het je ook niets! Vermelding op onze site is altijd gratis. 

Wij zijn zeker geen fan van verborgen kosten; bij ons heb je deze dus ook niet. We werken simpel en transparant. Je betaalt alleen als je ook daadwerkelijk definitieve boekingen via ons portaal ontvangt. Naast onze verhuurservice bouwen we ook hard aan onze Community: meer informatie daarover vindt je hier

Afhankelijk van welke services je wilt uitbesteden, kun je kiezen uit verschillende pakketten. Bij Standaard krijg je van ons boekings- en klantgegevens doorgestuurd, waarna je verder het contact zelf oppakt met de aankomende gasten. Bij pakket Plus en Premium dragen wij zorg voor de betalingen en zijn wij het aanspreekpunt voor de gast: jij krijgt 30 dagen na reservatie al 40% van het factuurbedrag uitbetaald; de overige 60% betalen wij 30 dagen voor aankomst van je gasten uit. Bij pakket Premium regelen wij ook de schoonmaak na afloop van verblijven en het eventuele onderhoud van de woning voor je.

Vermelding Specialist (zowel NL als Duitse site)

Genereren van boekingen

Internetmarketing & lastminute promoties

No Cure No Pay

Online inzage agenda woning

Online inzage facturen per reservering

Bevestiging boekingen door de Specialist

Wij zijn het aanspreekpunt voor gasten

Financiële afhandeling boekingen door ons

Hulp bij profieloptimalisatie

Promotie via nieuwsbrief

Uitbesteden van onderhoud aan de woning in overleg *

Uitbesteden van schoonmaak voor / na reserveringen *

Inzicht in gemaakte omzet woning

STANDAARD

10% commissie over het huurbedrag

x

x

x

x

x

x

x

x

x

PLUS

15% commissie over het huurbedrag

x

x

x

PREMIUM

20% commissie over het huurbedrag

* De kosten van uitbesteding zijn voor rekening van de huiseigenaar. De Groepsverblijvenspecialist regelt de schoonmaak en/of onderhoud: er wordt gebruik gemaakt van ons leveranciersnetwerk. De kosten voor de uit te voeren werkzaamheden zijn voor rekening van de huiseigenaar.

Wil je met ons samenwerken?

Leuk! Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen en je verdere informatie te verstrekken.

Let op: we willen graag dat ons aanbod bestaat uit groepswoningen / accommodaties die geschikt zijn voor groepen tussen 10 – 20 personen. Voldoet jouw accommodatie hier niet aan, kunnen wij jouw aanvraag helaas niet in behandeling nemen. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Liever bellen of mailen met vragen?

Dat mag uiteraard ook! We zijn te bereiken op info[at]groepsverblijvenspecialist.eu, of bel met onze klantenservice op +316 43601107

Snel antwoord? Stuur dan een chatbericht naar onze klantenservice!

Vergelijk aanbod