• Vragen? Bel (0031) 071 542 7290

Zoekresultaten

SAMENWERKEN MET DE GROEPSVERBLIJVENSPECIALIST ?

Naast het verlenen van onze verhuurservice bieden wij een platform voor en door huiseigenaren. Een platform waarin we elkaar kunnen ondersteunen en adviseren en waar, bij behoefte, afspraken of bijeenkomsten kunnen worden gemaakt en inspiratie kan worden opgedaan. En wellicht ook downloads van standaarddocumenten. Alles uiteraard beschikbaar voor onze bezitters van groepsaccommodaties. Extra kosten, hoogstwaarschijnlijk niet! Wij zijn al heel blij dat U net als ons de voordelen in ziet als u zich bij ons aansluit.

Aarzelt u niet om uzelf te informeren over de in’s en out’s ! Wellicht tot snel!

De Specialist Community

Het zwarte garen hoeft niet steeds opnieuw te worden uitgevonden! Middels deze website bundelen we onze krachten als woningeigenaren en wordt dit een plek waar informatie, adviezen, tips & tricks onder iedereen kan worden gedeeld. Of je nu een beginnende verhuurder bent, of expert in jouw regio: de Specialist Community is een plek waar eigenaren van groepsaccommodaties worden samengevoegd.

Alle eigenaren hebben te maken met een vast aantal onderdelen: denk hierbij aan onderhoud aan de woning, schoonmaak, verzekeringen, energie enzovoorts. Hoe gemakkelijk en fijn is het als je van anderen kunt leren en tips of adviezen kunt inwinnen? Of dat iemand uit dezelfde regio een goede tip voor een klusjesman heeft, die je al een tijdje zoekt? 

Via de Groepsverblijvenspecialist kunnen eigenaren straks elkaar ondersteunen en adviseren in allerlei zaken;

 • Beveiliging;
 • Molestrisico beperken;
 • Vlucht- en calamiteitenplannen;
 • Algemene checklisten om te zien of jij als eigenaar op bepaalde punten kunt / wilt uitbreiden;
 • Gecombineerd inkopen van verzekeringen, energie, kleine aanschaffingen;
 • Tuinonderhoud;
 • Delen van contactgegevens inzake (kleine) reparaties en onderhoud;
 • Websites maken en onderhouden;
 • Agenda’s koppelen;
 • Delen van faciliteiten (denk hierbij aan fietsverhuur, restaurants met korting);
 • Jaarlijks event in de vorm van informatiebijeenkomst / kennismakingsavonden.

In onze optiek is niemand ooit uitgeleerd en is het fijn als je af en toe met een gelijkgestemde kunt sparren en ervaringen kunt uitwisselen. Hoe gemakkelijk is het als die persoon je overbuurman is of een woning in hetzelfde dorp bezit? Via ons platform wordt straks alle kennis beschikbaar voor accommodaties die zich bij ons concept hebben aangesloten. 

Interesse om je accommodatie bij ons aan te sluiten? Neem dan hier contact op met onze eigenarenservice, onderaan deze pagina of bekijk de mogelijkheden m.b.t. onze verhuurservice

Wil je met ons samenwerken?

Leuk! Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen en je verdere informatie te verstrekken.

Let op: we willen graag dat ons aanbod bestaat uit groepswoningen / accommodaties die geschikt zijn voor groepen tussen 10 – 20 personen. Voldoet jouw accommodatie hier niet aan, kunnen wij jouw aanvraag helaas niet in behandeling nemen. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Liever bellen of mailen met vragen?

Dat mag uiteraard ook! We zijn te bereiken op info[at]groepsverblijvenspecialist.eu, of bel met onze klantenservice op +316 43601107

Snel antwoord? Stuur dan een chatbericht naar onze klantenservice!

Vergelijk aanbod