• Vragen? Bel (0031) 071 542 7290

Zoekresultaten

Vacature Travel & Hospitality branche

Vacature Travel & Hospitality

Ben jij op zoek naar een openstaande vacature op het gebied van Travel & Hospitality? Op dit moment hebben we een openstaande vacature voor Front Office Medewerk(st)er. Benieuwd? Check dan de vacature hieronder. Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar info@groepsverblijvenspecialist.eu, of bel ons op (0031) 071 542 7290. Je kunt ook contact met ons opnemen via de contactpagina.

We zijn ook altijd geĆÆntereseerd in kandidaten die een open sollicatie willen doen. Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek: neem indien je wilt solliciteren contact met ons op via de contactpagina en wie weet zien en / of spreken we elkaar snel! Geef bij een open sollicatie altijd aan wat je werkveld is en stuur je CV mee per e-mail.


Erkend leerbedrijf

Ben je op zoek naar een stageplek / vacature in de reisbranche of Accountmanagement? Wij zijn erkend leerbedrijf via brancheorganisatie SBB en bieden stageplekken op het gebied van toerisme / reizen en commerciƫle MBO-opleidingen. Check het overzicht hieronder voor openstaande vacatures.

Stageplaats Zelfstandig medewerker travel & hospitality

Stageplaats Commercieel Medewerker

Stageplaats Junior Accountmanager

Vergelijk aanbod