• Vragen? Bel (0031) 071 542 7290

Zoekresultaten

OVER ONS

De Groepsverblijvenspecialist.eu is een nieuw online boekingsplatform voor groepsaccommodaties binnen Europa. De focus ligt daarbij op groepen tussen de 10 – 25 personen: een heerlijke en fijne niche, al zeggen wij het zelf.
Via ons online boekingswebsite kun je als gast alle informatie omtrent de woning inzien, inclusief nabije faciliteiten zoals restaurants, speeltuinen en supermarkten. Daarnaast kun je online direct een favoriet huis boeken: we gebruiken een overzichtelijk reserveringssysteem waar direct de prijzen per periode in vermeld staan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Er zijn tegenwoordig zoveel sites om accommodaties te boeken dat je door alle huizen hét huis niet meer ziet. En zodra je dan een potentiële accommodatie online tegenkomt, hoe weet je dan zeker of het een geschikte woning is? Vinden de kids dit wel leuk? Is er genoeg te doen in de buurt? Zowel voor kinderen als volwassenen? Is het gemakkelijk om boodschappen te doen of uit eten te gaan? Of ligt het dichtstbijzijnde restaurant 15 kilometer verderop?
De hierboven gestelde vragen komen eigenlijk altijd terug, ongeacht met welke groep je gaat of wat voor bestemming je kiest. Wij van de Groepsverblijvenspecialist verhuren al jaren grote groepsaccommodaties voor 10 – 25 personen: we kregen (en krijgen nog steeds) regelmatig dit soort vragen van onze gasten. Gelukkig zijn wij goed voorbereid en specialist in de omgeving waar onze accommodaties staan! We kunnen onze gasten altijd insider tips geven: welke faciliteiten zitten op loopafstand, waar kun je het beste boodschappen doen en welke activiteiten zijn er in de buurt te doen?

We zijn een klein boekingsbureau waar we persoonlijke service & contact belangrijk vinden en we graag met je meedenken. Of je nu eigenaar van een accommodatie bent of gast: we helpen je graag!

Specialist Community

Wijzelf als organisatie bezitten en runnen sinds 2014 4 grote vakantiewoningen in het Duitse Sauerland, allen geschikt voor 10 – 18 personen. Steeds meer merkten wij dat we groepen moesten weigeren op basis van de beschikbaarheid van onze eigen woningen: dat is natuurlijk zonde! Zo is het idee ontstaan om huiseigenaren te benaderen om ons eigen portfolio uit te kunnen breiden, zodat we eventueel groepen naar onze collega’s kunnen doorverwijzen. Het idee voor de verhuur- en doorverwijsservice was geboren. 

Wij leven en ondernemen met het motto, samen sta je sterk(er). Om die reden bieden we niet alleen een verhuurservice, maar ook nét dat stapje extra voor onze eigenaren zelf. Iedereen heeft te maken met hetzelfde takenpakket: het regelen van onderhoud, schoonmaak, verzekeringen, energie, aankoop van interieur enzovoorts. Het is zo fijn, zowel voor beginnend verhuurder als expert, om af en toe te kunnen sparren met collega’s uit dezelfde branche en ervaringen of ideeën uit te kunnen wisselen. Het idee voor de Specialist Community was geboren!

De Specialist Community is nog volop in ontwikkeling: meer informatie over ons vindt je hier. Heb je interesse om je woning bij ons aan te melden? Raadpleeg dan deze pagina voor meer informatie, of neem contact met ons op

Over ons:

LESS IS MORE

Eén website waar alle informatie van de woning en omgeving samen wordt getoond, zorgt ervoor dat jij snel je favoriete vakantiewoning vindt.

HOME SWEET HOME

Wij bieden alleen vakantiewoningen die groepen van 10 – 20 personen kunnen huisvesten en als een ‘woonhuis’ aanvoelen. Bij ons vindt je geen woningen met slaapzalen of kleine appartementen. 

KAARTLEZEN FIJN

Wij laten op onze interactieve kaart zien wat er allemaal in de buurt van je accommodatie zit: restaurants, supermarkten, openbaar vervoer en overige dichtstbijzijnde faciliteiten!

PREPARATION IS KEY

Het jaarlijkse weekend organiseren = altijd een gedoe. Dat snappen wij! Met ons achter de hand, kun je rustig wél aanbieden om de organisatie van je vrienden- of familieweekend op je te nemen. Het huis én omgeving geschikt voor de gehele groep: check! We’ve got your back.

WORDT EEN INSIDER

Laat je inspireren door onze blogverhalen! We schrijven regelmatig over verschillende onderwerpen, allen gerelateerd aan de leukste uitjes en dingen te beleven met je familie, vrienden of collega’s.

VERBORGEN KOSTEN ONZIN

Deze betaal je bij ons dus ook niet. Daar kunnen we kort over zijn! Verder hanteren we soepele verhuurvoorwaarden naar eigenaren en werken we transparant.

Wil je met ons samenwerken?

Heb je een woning die je graag bij ons in de etalage zou willen plaatsen? Je vindt hier alle informatie m.b.t. onze verhuurservice en voorwaarden. 

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

Je vindt hier alle woningen die op dit moment in onze etalage staan. 

Vergelijk aanbod