Over ons

OVER GROEPSVERBLIJVEN IN SAUERLAND

Groepsverblijven in Sauerland is gestart als initiatief van een enthousiasteling die vanuit familie- en vriendenkring vele malen grote groepsaccommodaties heeft bezocht en ervaren. De focus van onze organisatie ligt op de verhuur van grote vakantiewoningen en groepsaccommodaties in het Duitse Sauerland: vakantiewoningen waar een aantal gezinnen of een grote vriendengroep in kunnen verblijven, zonder af te doen aan de comfort en kwaliteit van een gezellig woonhuis. In onze woningen zijn er bijvoorbeeld een aantal gemeenschappelijke ruimten zoals de keuken en woonkamer, waar gasten gezellig tezamen kunnen komen. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen slaapkamer om zich terug te kunnen trekken wanneer gewenst: wij doen dus niet aan grote slaapzalen!

Onze organisatie kijkt met een kritisch oog naar hoe het voor logerende gasten aangenamer kan worden gemaakt en wat er zoal te doen is in de omgeving. Is het Sauerland wel de moeite waard? Wij roepen volmondig: jazeker!

Inmiddels is onze organisatie al ruim vier jaar actief in deze regio, en elke keer ontdekken we iets nieuws. Sauerland biedt voor zowel jong als oud, sportief als niet-sportief een heerlijke vakantie in ongerepte natuur. Ongeacht welk seizoen je gaat: het Sauerland is altijd prachtig met haar glooiende heuvels! Je leest het al: wij zijn groot fan. Uiteraard geniet onze organisatie zelf ook jaarlijks van de Duitse gastvrijheid en prachtige natuur.

Via informatiemappen die in de accommodaties aanwezig zijn informeren wij u over wat er te doen is in de regio: er is voor ieder wat wils. Bovendien kan er een groot scala aan activiteiten, waaronder wandel- en fietsroutes, direct vanuit onze accommodaties worden gestart. Met een groot vertrouwen in de logerende gezelschappen hebben wij gemeend géén hoge borg te willen vragen voor het gebruik van onze groepsverblijven. Is er iets kapot of missend, dan blijkt dat uit uw reactie die u instuurt of achterlaat, zodat wij dit voor een volgende groep gasten adequaat kunnen aanvullen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze groepsverblijven, en dat u net zo’n fan wordt van Sauerland als wij dat zijn!

over onze organisatie